Boot transport


Boot transport

Uw pleziervaartuig transporteren van de winterstalling naar de havenbox of vice versa? Of naar uw vakantiebestemming in het buitenland? Oosterschelde watersport heeft verschillende trailers om het transport van uw boot te verzorgen.

Voor boottransport rijden wij met moderne boottrailers, uitstekend trekmateriaal en passende transportverzekering. Wij verzorgen transporten tot 3500 kilogram en maximale lengte van 10 meter.

De tarieven kunnen, afhankelijk van verschillende factoren (grootte boot, afstand, vergunningen etc.) nogal uiteen lopen. Over het algemeen wordt er door bootvervoerders een kilometerprijs gerekend, eventueel aangevuld met extra kosten. Op basis hiervan wordt er met de klant een vast tarief afgesproken. Het maken van een prijs is altijd aan te raden. Zo komt u in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

Veel booteigenaren of aanstaande booteigenaren hebben geen enkel idee wat een boottransport kost. Dat is heel begrijpelijk. Immers, het is bijzonder transport van een kostbaar bezit, dat zal wel heel duur zijn. Onze ervaring is dat de meeste booteigenaren de boottransport kosten achteraf heel erg mee vinden vallen. Ontdek het zelf en plaats een offerte-aanvraag

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.


Oosterschelde Watersport is exclusief dealer
van Roto motorboten voor de Nederlandse markt.


Contact met Oosterschelde Watersport